Курсове по немски език в красивия Хайделберг!

изпрати на приятел           принтирай
Град Хайделберг
Област Баден-Вюртемберг
Държава Германия
Език:
Възраст: над 16,
Настаняване: Общежитие, Приемно семейство,
Вид: Стандартни курсове, Летни ваканционни курсове, Зимни ваканционни курсове, Ниво език: Beginner, Elementary, Pre - Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate, Advanced,
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
study-in-germany.bg използва системата на РОДИНА – България - официален представител на учебното заведение за страната. При нас може да подадете документи за кандидатстване в това учебното заведение.

Курс

Стандартният курс включва 20 учебни часа на седмица, които се провеждат сутрин. Графикът на заниманията е от 9.00 до 12.15 ч. Курсовете започват всеки понеделник, а вие избирате продължителността. Целта на стандартния курс е да успеете да получите базова подготовка по немски език. Курсът е подходящ за хора, които биха искали да учат и същевременно да опознаят местната култура.

Училище

Учебният център се намира в историческия център на университетския град, само на няколко минути от реката. От тук можете да насладите на невероятната гледка към Стария град и замъка, долината и реката.
Предлагаме ви езикови курсове в една от най-големите езикови академии в Германия, в която всяка година хиляди малки и големи курсисти обменят различни езици и култури, съживявайки старинния Хайделберг.
Учебният център разполага с 45 учебни зали, оборудвани с мултимедийна техника, три компютърни зали с 50 компютри, безплатен достъп до интернет. Базата предлага всичко, което гарантира постигането на бързи резултати по немски език в комбинация с изключително приятно изживяване в красивия Хайделберг!

Настаняване

Предлагат се приемни семейства и общежития в различни райони и с различни характеристики (двойни и единични стаи).

Продължителност Общежитие Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
NB NB NB NB HB FB HB FB
2 седмици 530
- 670
- - - 700
- 250
3 седмици 795
- 1005
- - - 1050
- 375
4 седмици 1060
- 1340
- - - 1400
- 500
Extra Week 265
- 335
- - - 350
- 125
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Развлекателна програма

В учебния център има отдел, който се занимава с организирането на развлекателни дейности като екскурзии и посещения на забележителности. Тези дейности се заплащат на място и са по желание.