Курс по немски език - U20 Rhine Valley

изпрати на приятел           принтирай
Град Обервезел
Област Рейнланд Пфалц
Държава Германия
Език: Немски език
Възраст: от 10 - 15,
Настаняване: Общежитие,
Вид: Стандартни курсове, Летни ваканционни курсове, Ниво език: Beginner, Elementary, Pre - Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate, Advanced,
Период на провеждане: целогодишно
Продължителност: 20.00 часа на седмица
study-in-germany.bg използва системата на РОДИНА – България - официален представител на учебното заведение за страната. При нас може да подадете документи за кандидатстване в това учебното заведение.

Курс

Курсът по немски език е изключително динамичен и на курсистите се дава допълнителния кураж, от който имат нужда, за да придобият повече сигурност в обучението си по немски език. Курсът е насочен изключително към подобряване на говоренето и използването на немски език и преподавателите използват различни техники като дискусии, дебати, игри и въвличане на курсистите в различни роли за запазване на вниманието и интереса им. Уроците също така имат различни упражнения за граматика и обогатяване на лексиката на курсистите.

Училище

Училището по немски език - Languages Plus е основано през 1983 год. и може да се гордее с многото си успехи през последните 20 години. Езиковата школа има много добра репутация в преподаването на немски език, защото и главното седалище се намира в Германия, където е открито и първото училище.
Училището се намира в стария замък Шьонбург (Schönburg), на върха на хълма, от който се вижда цялата долина. Училището е близо до центъра на града и до река Рейн. Това е идеална място за курсистите да се потопят в немския език и култура. Замъкът е мястото, където се провеждат курсовете и където се настаняват курсистите, което означава че те спят, хранят се, играят и учат в един и същ кампус, в една сигурна и приятна обстановка.
В училището се обучават курсисти от целия свят – изключително интересно и международно училище. Също така има и немски тинейджъри, които се обучават на английски език в същото училище и така чуждестранните студенти могат да прекарват част от свободното си време с техните немски връстници и да упражняват наученото в часовете.
Сградата на училището е само на 15 мин. разстояние от центъра на града и има всички необходими модерни съоръжения, от които курсистите се нуждаят, включително интернет кафе, стая за гледане на TV и ресторант. Големите зелени площи на замъка са идеални за игри на различни спортове, игри и търсене на съкровище, организирани от екипа на училището.

РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48
Летни езикови ваканции в чужбина!
За повече информация:02/ 9888 604

Град

Обервезел е малък град е Долината Рейн (Rhine Valley), един прекрасен регион само на няколко километра от Кобленц (Koblenz) и Бинген (Bingen) и само на час от главни немски градове като Франкфурт (Frankfurt), Колоне (Cologne) и Дюселдорф (Düsseldorf). Градът е известен с неговата природна красота и вземащи дъха гледки, средновековни замъци и крепости, приятна атмосфера и сигурна заобикаляща среда.

Настаняване

Курсистите се настаняват в кампуса на училището, който също е разположен в замъка. Стаите са с 2 до 4 легла. Осигурява се пълен пансион за хранене. Общежитието се намира на 15 мин разстояние пеша от училището. Стаите се почистват седмично. Осигурява се спално бельо, което се сменя седмично. Курсистите трябва да носят свои собствени кърпи за баня и за плаж.

РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48
Летни езикови ваканции в чужбина!
За повече информация:02/ 9888 604

Продължителност Резиденция Семейство Aпартамент Хотел Само курс
двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая двойна стая единична стая
HB FB HB FB HB FB HB FB
1 седмици - 585
- - - - - - -
2 седмици - 1170
- - - - - - -
4 седмици - - - - - - - - -
Extra Week - - - - - - - - -
10 седмици - - - - - - - - -
12 седмици - - - - - - - - -

OC1 - само курс
NB2 - цена за курс + настаняване
BB3 - цена за курс + настаняване + закуска
HB4 - цена за курс + настаняване + закуска и вечеря
FB5 - цена за курс + настаняване + закуска, обяд и вечеря

Развлекателна програма

Различна социална и забавна програма включва екскурзии до близките градове, замъците Castle Theme Nights, Medieval Barbecues, Murder Mysteries, изкуства и занаяти, упражнения за здраве и красота, спорт и още много. Организират се различни занимания, като следобедно ходене на плуване, спортове, вечерни забавления като караоке, филмови вечери и др.

РОДИНА® – България – тел. 0700 1 84 48
Летни езикови ваканции в чужбина!
За повече информация:02/ 9888 604